Egyéb

kozmetikai termékek

Tagoknak -23 % kedvezmény

Illatok

A prémium minőségű parfümöket ún. „Orrok” álmodják meg Franciaországban. Különlegességük, hogy alkohol összetételük kevésbé allergizáló. A széles női-és férfi illatpalettának köszönhetően mindenki megtalálja a leginkább hozzá illő illatot!

Kozmetikumok férfiaknak

A Farmasi a férfiak számára is teljes körű gondoskodást adó termékcsaláddal rendelkezik. A termékcsalád ereje az aminosav komplexben rejlik, mely molekulák alkotóelemei az izmoknak, a hajnak és a bőrnek. Az aminosavak hozzájárulnak a bőr megfelelő állapotának fenntartásához. Javítják a bőr hidratációját és természetes védőrétegét, ami csökkenti az apró ráncok kialakulásának kockázatát. Javítják a haj természetes hidratációját és szilárdságát, aminek következtében a haj fényesebbé válik. A kínálatban megtalálható: Arc- és szemránckrém, Hajsampon, Tusfürdő, Hajformázó wax, Borotvahab, Olaj bajuszra és szakállra,  Borotválkozás utáni balzsam.

Szájhigiénia

Fogkrémeink természetes védelmet és fehérséget biztosítanak. Természetes növényi kivonatokat tartalmaznak, káros anyagoktól mentesek és gluténmentesek is. Nem feledkeztünk meg  a gyermekek fogainak speciális ápolásáról sem. A fogkrémek mellett fogkefe is a kínálat része.

Haj- és testápolás

A Farmasi a testápolás területén termékek széles skálájával rendelkezik: tusfürdők, testápolók, testpermetek, szappanok, folyékony szappanok, kézkrémek, arckrémek, bőrradírok, intim higiénia termékei, lábápoláshoz elengedhetetlen termékek, hajsamponok, hajápolók, hajformázó krémek, kiegészítők, körömlakkok – a tárház mondhatni végtelen.

Légy részese a farmasi világának

Részesülj hihetetlen kedvezményekben!