Mr. Wipes bio HOME
tisztító- és mosószerek

Tagoknak -30 % kedvezmény

 

Mr. Wipes bio HOME biológiailag lebomló tisztító- és mosószerek

Az összes összetevő környezetbarát és biológiailag lebomló. A termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és nem tesztelik őket állatokon. Koncentrált összetételűek és alacsony hőfokon is hatékonyak. Gyengédek a bőrhöz. Természetes olajokat, savakat tartalmaznak. Nem tartalmaznak parabént, klórt, foszfátokat, káros savakat, színezéket, formaldehidet, GMO-t. A termékpaletta része: zsír-és szennyeződéseltávolító, vízkőoldó koncentrátum, koncentrált mosogatógép gél, fényező folyadék mosogatógépbe, kézi mosogatószer, többcélú tisztítókoncentrátum, WC tisztító, fémtisztító, padlótisztító, koncentrátum parkettára, fa-és lamináltpadlóra, koncentrált folyékony mosószer fehér ruhákra illetve sötét és színes ruhákra, koncentrált öblítő, folteltávolító, csodaszivacs, tisztító törlőkendő.

Konyha

Zsír-és szennyeződéseltávolító: klór-foszfát-formaldehid mentes, biológiailag lebomló. Könnyedén eltávolítja a szennyeződést a tűzhelyről, sütőről, mikróról, rozsdamentes acélról, konyhai munkalapról, fritőzről, grillezőről, odaégett edényről, páraelszívóról.

Mosogatás: a koncentrált mosogatógép-gél illetve a kézi mosogatószer parabén-klór-színezék-formaldehid-foszfát-glutén-sls-ftalát mentesek. A kézi mosogatószerből 1 csepp is elegendő, továbbá hideg vízzel is hatékonyan tisztít. Fertőtlenítő hatással is bír. A mosogatógépbe való fényező folyadék illetve a kézi mosogatószer vegán minősítést kapott. A fényező folyadék parabén-klór-glutén-színezék-formaldehid-foszfát-SLS-SLES-parfüm mentes. Biológiailag lebomlóak, bőrgyógyászatilag teszteltek.

Tisztítószer fémek tisztítására: alkalmas réz, sárgaréz, rozsdamentes acél és egyéb nem fényes és lakkozatlan felületű anyag tisztításához. Hatékonyan távolítja el az odaégést, rozsdát, oxidációt, sötét foltokat az edényekről. Ékszerek tisztítására is alkalmas.

Tisztító törlőkendő tengeri szellő vagy citrom illattal hatékony és gyors felülettisztítás a konyhán kívül a lakás más helyiségében is nagy segítség sőt utazás során is hasznunkra lesz.

Fürdőszoba

Vízkőoldó koncentrátum: klór-foszfát-formaldehid mentes; biológiailag lebomló. Koncentrált, hatékonyan távolítja el a vízkövet, rozsdát és egyéb lerakódásokat számos felületről. Fuga tisztításában is verhetetlen. Nincs kellemetlen szaga.

Többcélú tisztító koncentrátum fehér virág vagy tiszta szappan illattal: parabén-klór-színezék-foszfát-SLS-ftalát-formaldehid mentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán. Hatékony és sokoldalú tisztítószer minden mosható tárgyra és felületre (alumínium, műanyag, acél, márvány) használható. A fürdőszobán kívül a konyhában is segítségünkre lesz, akárcsak a kárpitok, szőnyegek takarításánál. Mosásra is használható.

WC tisztító: klór-foszfát-formaldehid mentes, biológiailag lebomló. Koncentrált összetétel. Eltávolítja a régi, vastag meszes, rozsdás réteget és egyéb szennyeződéseket. Grillrács és bogrács takarítására is kiváló.

Csodaszivacs: a tisztításhoz csak vízre van szükség, a felhasználói lehetőségek végtelenek. A fürdőszobán (csempe, fuga, mosdó) kívül cipő tisztításra, fém-és műanyag felületek tisztítására, falfirkák eltávolítására, vasaló talpánalk tisztítására stb. alkalmas.

Padlótisztító: parabén-klór-színezék-foszfát-SLS-ftalát-formaldehid mentes; biológiailag lebomló, vegán. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Márvány, csempe, járólap, konyhai munkalapok, mosdók és egyéb mosható felületekre alkalmas.

Mosás

Koncentrált folyékony mosószer fehér-illetve sötét és színes ruhákra: parabén-klór-színezék-foszfát-SLS-ftalát-formaldehid mentes. Biológiailag lebomló, bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán. Hatékony összetételük mellett a ruhák színét is megőrzik. Mosószóda alapúak, vízkőoldó hatással is rendelkeznek, ezért használatuk előtt a gépet vízkőoldóval szükséges átmosni.

Koncentrált öblítő: parabén-klór-színezék-formaldehid-foszfát-glutén-SLS-ftalát mentes. Biológiailag lebomló, bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán. Illata hosszan tart. A szöveteket puhává varázsolja, a ruhák színét megőrzi. Megkönnyíti a vasalást.

Folteltávolító: parabén-klór-színezék-formaldehid-foszfát-glutén-SLS-ftalát mentes. Biológiailag lebomló, bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán. Nem károsítja az anyag színét és a textilszálakat. Elbánik a legmakacsabb foltokkal is: sár, fű, kozmetikumok, olaj, vér, gyümölcslé, kávé, tea, csokoládé, rozsda, gyümölcsök, magyaros ételek stb.

Oxi Clean:  nagy teljesítményű megoldás, amely eltávolítja a textilekről a foltokat. Az intenzív szennyeződést, mint például a gyümölcslé, a kávé, a fűfoltok is könnyű eltávolítani. Nem károsítja az anyag színét és a textilszálakat. Előmosáshoz, mosáshoz és kézi mosáshoz egyaránt alkalmas. 

 

Légy részese a farmasi világának

Részesülj hihetetlen kedvezményekben!