Farmasi most

Rólunk

A Farmasiról

A Farmasi cég több mint 70 éves múltra tekint vissza. 1950-ben Dr. C. Tuna családjával közösen, kozmetikai céget alapított, amely jó minőségű és „egészséges“ termékeket hozott el az embereknek, valamint stabil jövőt biztosított. A Farmasi a  testápolási-és szépségápolási iparág egyik nemzetközi gyártója, amely a kozmetikumok mellett háztartási és wellness termékeket is előállít. A gyár Isztambulban (Omerliben) ökológiai környezetben kapott helyet. Ez a létesítmény (Farmacity) 7 integrált gyárból áll, melyek modern technológiával vannak felszerelve, és több mint 2000 különféle terméket állítanak elő. A termékek megfelelnek a fogyasztó egészségét védő legmagasabb szintű követelményeknek, független nemzetközi vállalatok tanúsítványaival rendelkeznek, és mindemellett nagyon kedvező az áruk is.

A Farmasi jelenleg a világ egyik leggyorsabban fejlődő direkt értékesítési vállalata, 130 országba exportálja termékeit, 400 millió fogyasztóval és több, mint 50000 értékesítési hellyel rendelkezik. 2010-től a FARMASI megváltoztatta értékesítési rendszerét és saját Multi-Level Marketing-et hozott létre. Ez a lépés dinamikusan beindította a FARMASI termékek eladását. Jelenleg a FARMASI termékeit már 25 országban értékesítik MLM hálózaton keresztül, és az eladás mennyisége, valamint az országok száma rohamos tempóban növekszik.

A Farmasi Dr. C. Tuna termékekre vonatkozó Aranyszabályok:

 

  • A termékek nem tartalmaznak parabéneket, triklozánt és nehézfémeket.
  • Nem tartalmaznak foszfátokat, formaldehidet és ftalátokat.
  • Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt.
  • Minden termék fejlesztése a FARMASI laboratóriumaiban történik.
  • A termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.
  • Az összes gyártási folyamat megfelel a GMP (Good Manufacturing Practice) szabályainak.
  • A termékekhez nem használnak védett és veszélyeztetett növényeket.
  • A termékek nem tartalmaznak genetikailag módosított (GMO) összetevőket.
  • Egyetlen terméket sem teszteltek állatokon.
  • A ROLL-ON termékek nem tartalmaznak alumíniumot.

Minden termék az orvos-természetgyógyász cégalapító, Dr. C. Tuna receptjei alapján készül.

 

Természetes
alapanyagok

Bőrgyógyászatilag
tesztelt

GMO
mentes

Nem tesztelik
állatokon

Korcsmár Gabriella

Üdvözöllek a farmasimost.hu weboldalon! Korcsmár Gabriella vagyok, 36 éves, Nyíregyházán élek a családommal. 2019 nyarán ismerkedtem meg a Farmasival. Először csak elkezdtem használni a termékeket és olyan elégedett voltam, hogy úgy döntöttem az üzletbe is belevágok. Nem bántam meg, mert a Farmasinál megtaláltam mindent, ami hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Vegyszermentes háztartást vezetek, nyugodtan használom az egészségemre nem ártalmas sminktermékeket, elérhető árú, prémium kategóriájú natur kozmetikumokat használok és belülről is támogatom a szervezetem táplálékkiegészítőkkel! Továbbá egy szuper, támogató csapatban dolgozok és jól is keresek. A Farmasi magas minőségű és „egészséges” termékek széles tárházát nyújtja mindenkinek, elérhető áron! És akár az álmaid üzlete lehet kötetlen munkaidő beosztással, számtalan lehetőséggel! A Farmasi egy életstílus, ismerd meg velem!

Légy részese a farmasi világának

Részesülj hihetetlen kedvezményekben!