Online

Regisztráció és Vásárlás

Regisztrációs és vásárlási információk

Van regisztrációs díj?

A regisztráció INGYENES és nem jár semmilyen kötelezettséggel: nincs tagsági díj, havidíj, vásárlási limit, kötelező vásárlás sem.

Milyen előnyökkel jár a regisztráció?

 A regisztrációt követően MINDEN terméket 23-30 %-al kedvezőbb áron tudsz megvásárolni. A regisztráció hónapjában lehetőséged van megvásárolni egy top termékekből összeállított ÜDVÖZLŐ csomagot rendkívül kedvező áron. Továbbá részt vehetsz ÜDVÖZLŐ PROGRAMunkban, melynek lényege, hogy 4 hónapon keresztül ajándékokat kapsz, amennyiben minden hónapban 30 pontért adsz le megrendelést. Regisztrációddal jogosult leszel kizárólag törzsvásárlóknak járó további kedvezményekre, ajándékokra.

Hogyan tudok regisztrálni? 

Az oldalon lévő – Regisztrálok most – gombra kattintva a regisztrációs űrlap kitöltésével (segédletet ehhez itt találsz). E-mailben és SMS-ben is értesítést kapsz, melyek segítségével aktiválnod kell a FELHASZNÁLÓI FIÓKodat. Ezt követően az e-mailen vagy SMS-ben kapott felhasználó név (FARMASI SZÁMA) és az űrlapon általad megadott JELSZÓval tudsz belépni a saját webáruházadba. Azonnal élhetsz a 23-30 %-al kedvezőbb vásárlási lehetőséggel!

Hol találhatom meg az összes terméket?

Nézz bele online katalógusunkba! A katalógusban szereplő árak nem tartalmazzák a 23-30 %-os kedvezményt, azt kizárólag a regisztrációt követően tudod igénybe venni. Farmasi törzsvásárlóként viszont azonnal és minden megrendelésedhez jár a 23-30 % kedvezmény. A csomagodat online, saját webáruházadból tudod összeállítani, bárhol, bármikor. Nincs kötelező rendelés, sem rendelési összeg.

Hogyan juthatok hozzá a megvásárolt termékekhez?

A csomagot a GLS futárszolgálat szállítja ki. A szállítási díj a rendelésed összegétől függ. Az utánvét költsége 320 Ft, de lehetőség van bankkártyás fizetésre is. 

  • Ha a rendelésed 0 Ft – 14999 Ft értékű, a futárszolgálati díj 1100 Ft. 

  • Ha rendelésed 15000 Ft – 30.000 Ft értékű, a futárszolgálati díj 400 Ft. 

  • Ha rendelésed meghaladja a 30.000 Ft-ot a kiszállítás díjmentes.  

Üdvözlő csomag

Kedvező Üdvözlő csomag ajánlat kizárólag ÚJ regisztráltaknak, mely a regisztráció hónapjában vehető igénybe! Próbáld ki top termékeinket a legkedvezőbb áron! A csomag megvásárlása nem kötelező, de nagyszerű lehetőség! A termékek egy igényes kialakítású, szép nagy mágnes záras dobozban érkeznek meg hozzád. A regisztráció ingyenes és nem jár kötelezettséggel, viszont azonnali kedvezményre jogosít MINDEN termékünk árából!

A csomag tartalma:

  • Matt folyékony rúzs Au Natural 203 4 ml
  • Arckrém teafa olajjal 50 ml
  • Whitening fehérítő fogkrém 25 g
  • Double Effekt masszázs zselé vadgesztenyével 150 ml
  • Hajnövekedést serkentő sampon fokhagymával és capixyllel 225ml
  • 6 parfüm minta és információs anyagok

Üdvözlő program

Ajándékok vásárlásodhoz

Vásárlásodat 4 hónapon keresztül a cég ajándékokkal jutalmazza! Az ajánlat a regisztráció hónapjától kezdve 4 hónapon át tart, havonta 30 pont értékű vásárlásért cserébe. Az ajándékodat a kosaradban találod a 30 pont elérését követően!

1. Első hónap: folyékony matt rúzs és szempillaspirál
2. Második hónap: Omnia parfüm
3. Harmadik hónap: Aqua hidratáló arckrém és többcélú tisztító koncentrátum
4. Negyedik hónap: Dr.C. Tuna fokhagyma olaj, capyxil és trichogen tartalmú sampon és chilis-paprikás masszázs zselé

Légy részese a farmasi világának

Részesülj hihetetlen kedvezményekben!