Farmasi

Karrierlehetőség

Légy részese a Farmasi világának!

A Farmasi a világ egyik leggyorsabban növekvő direkt értékesítési vállalata, megbízható partner immáron 70 éve. Innovatív termékei, egyedülálló márkái megoldást nyújtanak számos egyedi problémára. A Farmasiban páratlan üzleti lehetőség rejlik, mellyel megvalósíthatod az álmaidat. Szeretnél egy független, szerethető munkával új élet stílust kialakítani és anyagilag függetlenné válni úgy, hogy a családoddal is minőségi időt tölthetsz? Gyors előrelépést biztosító üzleti marketing tervünkkel garantált a siker! Lehetsz értékesítő vagy hálózatépítő. 3 féle jövedelemszerzési lehetőséged van: azonnali 23-30 % haszon, saját- és csoportforgalom után járó bónusz, vezetői bónusz, ezen felül pedig számtalan jutalom vár rád: egyéb bónuszok, utazások, autóhasználat. 

Töltsd le legfrissebb marketing tervünket itt!

Érdekességek, ami még a Farmasi mellett szól:

  • Nem kell befektetni anyagilag, a szellemi tőkédet és szorgalmadat viszont igen!
  • Nincs veszíteni valód, nincs kockázat.
  • Azonnali kereseti lehetőség teljesítmény kényszer nélkül!
  • Nem kerül több kiadásba, mint egyébként, hiszen mindennapi használati cikkekről van szó, melyek szükségesek a háztartásokba.
  • Gyáraink nem bocsájtanak ki szén-dioxidot.
  • Családi vállalkozás: egy kézben összpontosul, a cég apáról fiúra és unokára száll.
  • Saját laboratóriumuknak köszönhetően gyorsan tud reagálni a kozmetika ipar változásaira: folyamatosan fejleszti termékeit és bővíti a gyár területét!
  • Saját hazájába első lett a direkt értékesítő cégek között!
  • Nem függ a piaci részvény és tőzsde piac hatásaitól, mivel nincs kint a Farmasi cég a tőzsdén!

Csatlakozz most, várlak, segítek!

Ösztönző programok

Egyedülálló pénzkereseti lehetőség, a program szeptembertől indul! Növeld a forgalmadat és a csapatodat! Érj el legalább 12%-os üzleti szintet és a cég a jutalékon felül extra bónusszal jutalmaz! Részletekért vedd fel velem a kapcsolatot kérlek elérhetőségem valamelyikén!

 

 

 

Szeretnél egy ikonikus Héra parfümöt ajándékba?

A program augusztusban átmenetileg szünetel. 

Csak ajánlanod kell a termékeket olyan érdeklődőknek, akik ugyanúgy szívesen használnák a Farmasi termékeit, mint Te – Minél több embernek mondod el, a cég annál több Héra parfümmel jutalmaz. 3 új, aktív regisztrált vásárló esetén egy Héra parfümöt kapsz ajándékba. Amennyiben 6 belépőt hozol, 2 parfüm jár, és így tovább….. Aktív új regisztráltnak az számít, aki az adott hónapban 30 pontért, azaz kb. 10.500 Ft-ért vásárol a webáruházban!

 

 

 

 

Légy részese a farmasi világának

Részesülj hihetetlen kedvezményekben!